Alle Zeeuwse vacatures

Stages
Solliciteer

Criteria

Opleidingsniveau:

HBO

MBO


Branche:

Techniek, Bouw, installatie


Functiesoort:

Techniek


Dienstverband:

Vast


Ervaringsniveau:

Ervaren


Uren:

Meer dan 32 uur


Regio:

Zuid-Beveland

Zeeuws-Vlaanderen



Contactgegevens

Bezoekadres:

Poppe Installatietechniek

Australiëweg 1

4561 PD Hulst

Nederland


Contactpersoon:

Mevr. Mireille Pieters

0114-684840



www.poppeinstallatietechniek.nl

Vacaturenummer:

V202311280001

Solliciteer

Planner | Kortlopende projecten

Poppe Installatietechniek - Hulst

Einddatum: zondag 26 mei 2024

Ben jij een planner pur sang? Hou je van uitdagingen en puzzelen? Ben je sterk in het stellen van prioriteiten en dus een waar organisatietalent? Laat ons dan vrijblijvend kennis maken

Wat hebben we je te bieden?

Een boeiende fulltime baan als spil tussen de klant en de uitvoerende monteurs van de afdeling Kort Lopende Projecten (KLP). Je hebt nauw contact met beiden en zorgt dat het proces vanaf de werkvoorbereiding tot uitvoering vloeiend verloopt.

Samen met je zes directe collega’s binnen de afdeling KLP vorm je een zelfstandig team en ben je gedreven om van deze groeiende afdeling binnen Poppe Installatietechniek een succes te maken en deze verder te doen ontwikkelen.

Ontwikkelen en doorgroeien

Door het inrichten en uitdragen van de Poppe Academy, bieden we bestaande medewerkers de kans om te leren en zich verder te ontwikkelen. Want ontwikkelen is belangrijk! Daarom bieden we je mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen. Hierbij kunnen we een persoonlijk ontwikkelplan opstellen. Want ontwikkelen kan op vele manieren. We zoeken de manier die bij jou past. Zo halen we met de Poppe Academy het beste uit onze vakmensen!

Wie zoeken we?

Een enthousiaste, gedreven collega!

 

  • Je bezit over sterke communicatieve, commerciële- en organisatorische vaardigheden.
  • ​Je hebt een HBO opleiding in de richting van techniek of management en de wil om je te ontwikkelen in het veelzijdige installatievak.
    of
    Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding richting installatietechniek. De opleiding MIT is een pré.

Wie zijn wij?

Poppe Installatietechniek is een veelzijdig bedrijf. We ontwerpen, installeren, onderhouden en beheren installaties die ervoor zorgen dat het comfort van de klant centraal staat. Dat lukt alleen als je weet waar je mee bezig bent. Daarom blijven wij investeren in vakmanschap, innovatie en samenwerking.

Innovatief!

De branche is continue in beweging. De energietransitie daagt ons uit tot allerlei technische ontwikkelingen. Van het uitfaseren van gas en de overstap naar warmtepompen tot zonnepanelen en energiemanagementsystemen. Maar denk ook aan aspecten als digitalisering en automatisering... Logistieke processen waar we slimmer mee om kunnen gaan. Het aandeel installatietechniek in de bouw en de daarbij horende werkgelegenheid wordt steeds groter. Goed nieuws voor ons. En voor jou!

Interesse?

Natuurlijk! Laat snel van je horen. We zijn heel benieuwd naar jouw motivatie. Stuur deze in een e-mail met je cv naar Mireille Pieters, mpieters@poppeinstallatietechniek.nl. We kijken uit naar een persoonlijke kennismaking.

 

Reageren?
Stuur ons je CV met motivatie via onderstaande solliciteer-button.

Stuur ons direct een Whatsapp-bericht

Bekijk locatie